dimarts, 28 de maig de 2013

Gimnàstica 2013

Activitats realitzades durant el curs 2012- 2013.

DILLUNS i DIMECRES.1 hora de gimnástica de 18 a 19 hores.

DIVENDRES 1 hora de taixi de les 17,30 a 18, 30 amb la monitora Carmela.
 DIVENDRES .- de18,30 A 19,30 “Ball amb Línea “ per la coordinadora Tina.A primers d’octubre, participem en la  confecció  i venda de flors de paper; a benefici de la causa contra el Càncer.

A finals d’0ctubre; com es tradicional,l es fa un taller de panellets que posteriorment es ven a la Castanyada Solidaria que es celebre conjuntament amb el Centre civic  ,a benefici d’una entitat benèfica o O.N.G..

A primers de Desembre es participa en la compra de xocolata que es dona a l’associació  Antisida el dia que celebren la seva diada.Durant el mes de Desembre com es tradició des de l’any 1989 montem el “Pesebre”.


 

L’any 21012 hem guanyat el Primer premi del Concurs de Belens de L’associació Ilerdensa de Pesebristes” en  la fase de “Entitats.”HISTORIA DEL NOSTRE PESSEBRE”.


En el 1989, ens trobàvem un grup de dones fen gimnàstica al Centre de Benestar Social

Que estava situat en el carrer Blondel,i va venir un senyor d’avançada edat,i ens va dir si acceptàvem un Naixement que constava de S. Josep, La Mere de deu, el Nen Jesús i dos pastors, ja que ell tenia que marxar de casa i on anava no podia endur-se’l.

La responsable del Centre el va acceptar i el grup de gimnàstica amb molt entusiasme ferem el Pesebre afegin-ne figures diferents cada any.

D’aqui es va formar la nostra associació. Aquest any unes quantes associades han fet una part de la Seo Vella  , i que continuarán la propera edición.En el mes de Gener ens reunim al voltant d’un berenar per comentar les Festes Passades.


Com es habitual en el mes de juny  assistim a ’
Aplec de Dones que organitza L’Ajuntament de Lleida.
No pot faltar el Berenar de Fi de Cursa.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada